(FOTO) Proslava uspešne poslovne godine „Konstruktor Grupe“

Za skoro 14 godina postojanja, „Konstruktor“ je svoj građevinski pečat urezao na više od 200 izgrađenih objekata, sa više od 500.000 m2. Prethodna 2017. godina je za „Konstruktor“, kako kažu u toj kompaniji,  bila najuspešnija do sada. Potvrđena je izvanredna konkurentska pozicija u Srbiji i regionu, proširen je poslovni portfolio i broj preduzeća u Grupi, realizovana su mnogobrojna in-house rešenja, pri čemu dominiraju projekti sa modernim „design & build“ pristupom, stoji u saopštenju kompanije.

– „Konstruktor“ postoji zahvaljujući izvanrednoj saradnji sa investitorima, podizvođačima, dobavljačima, ali i odličnom „Konstruktor“ timu, koga čini više od 50 inženjera svih profila, odnosno direktno i indirektno preko 500 zaposlenih na svim gradilištima – navedeno je u saopštenju.

Svaki uspeh treba adekvatno proslaviti. „Konstruktor“ je sve svoje goste-prijatelje pozvao u hotel „Hyatt“, gde je 17. januara 2018. godine organizovana proslava za preko 250 prisutnih gostiju. U prijateljskoj atmosferi su razmenjeni utisci sa prijateljima-poslovnim saradnicima, predstavljeni su planovi daljeg razvoja kompanije i „zakazano“ je novo druženje, istim povodom, za godinu dana, stoji u saopštenju.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.