NOVOGODIŠNJA AKCIJA: OGLASI – Posao transport i logistika

Ukoliko su vašoj kompaniji potrebni magacinski radnici, viljuškaristi, vozači, ali i drugi kadrovi iz oblasti logistike i transporta (menadžeri logistike, nabavke ili prodaje, zaposleni u sektoru administracije i sl), rubrika Karijera je pravo mesto da oglasite slobodne pozicije.

Koje su prednosti objavljivanja oglasa na portalu PlutonLogistics?

  • Povoljne cene pojedinačnih oglasa, kao i godišnjeg paketa koji podrazumeva neograničen broj objava.
  • Budući da je PlutonLogistics jedinstveni portal u oblasti logistike na tržištu Srbije, oglasi stižu do prave ciljne grupe, što znači da ćete dobiti upravo one prijave koje su vam potrebne.
  • Oglase plasiramo kroz različite kanale komunikacije: na portalu u rubici Karijera; u nedeljnom newsletter-u koji šaljemo na oko 3.000 mejl adresa; u studentskom nedeljnom newsletter-u, gde možete oglasiti i ponude za praksu, programe za mlade i slično; putem društvenih mreža, gde imamo oko 15.000 pratilaca.
  •  Mogućnost da doprete do onih kadrova koje je najteže pronaći (na primer menadžeri sa dugogodišnjim iskustvom), koji nisu u potrazi za novim radnim mestom i ne pretražuju opšte sajtove sa oglasima za posao, ali ih vaša ponuda možda interesuje.

OGLASI za vozače kamiona

NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Ako svoj godišnji paket rezervišete do 15. januara 2021. godine, imaćete 15% popusta!

KONTAKTIRAJTE NAS:

marketing@plutonlogistics.com

+38163 637169

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.