POSAO: Da li zapošljavate vozače kamiona?

Pozivamo vas da svoje oglase za vozače objavite i na našem sajtu – u okviru rubrike KARIJERA sa oglasima za posao!

Zbog čega to može biti korisno za vašu firmu?

  1. Cena objave oglasa je izuzetno povoljna.
  2.  Vaši budući zaposleni su „kod nas“ – vozači čine veliki deo čitalaca PlutonLogistics platforme!

Samo putem društvene mreže Facebook i naših grupa – PlutonLogistics, Prevoznici i vozači Srbije i Posao- transport i logistika, prati nas više od 10.000 ljudi;

Zahvaljujući tome što je PlutonLogistic.com već 7 godina jedinstveni portal u oblasti logistike i transporta u Srbiji, izuzetno dobro smo pozicionirani na Google-u. Zbog toga se dešava da zainteresovani kandidati često na naš sajt dolaze i direktno (svakodnevno imamo bar nekoliko poziva od ljudi koji su guglali „posao vozača u Slovačkoj“, „plata vozača Nemačka“ itd).

Preko Viber zajednice za drumski transport, direktno na telefone nekoliko stotina članova svakog dana šaljemo vesti/oglase;

Čitaoci nas prate i kroz dva nedeljna biltena, koje šaljemo na oko 3.500 mejl adresa.

Sve ovo garantuje da ćete objavljivanjem oglasa za posao vozača dopreti upravo do ciljne grupe koja vas interesuje, naročito ukoliko imate određene specijalne zahteve (ADR, cisterne, kiperi, prevoz brodskih kontejnera, potrebno državljanstvo EU…).

– Oglas ostaje na našem sajtu do isteka roka za konkurisanje.

– Ne postoji ograničenje u pogledu dužine teksta oglasa, bez problema možete navesti sve detalje koji su vam bitni u odabiru kandidata.

Dodatni benefiti: Ukoliko se odlučite na ponudu na godišnjem nivou, možete oglasiti i druge pozicije za kojima vam se ukaže potreba u oblasti transporta i logistike (skladište, administracija, menadžment…)

KONTAKTIRAJTE NAS:

marketing@plutonlogistics.com

+38163 637169

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.