(VIDEO) Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT

Da li se i Vama dogodi da na terenu nemate nikakve šanse brzog i jednostavnog utovara i istovara tereta, istovremeno Vam je potreban svaki kilogram nosivosti Vašeg vozila?

Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT. Bitna stavka viljuškara INNOLIFT je, da osim tereta, na vozilo ukrca i sebe i ide sa Vama na isporuku.

Kada imate INNOLIFT nije više važno da li imate opciju zakupa viljuškara ili dodatne osobe za pomoć. Bilo da ga koristite u skladištu ili utovarate/istovarate vozilo i istovremeno se sam podiže i ukrcava u vozilo.

Kada su tovar i INNOLIFT u vozilu, tovar jednostavno vozite po vozilu ili ga ostavite na sigurnom mestu, ukoliko visina tovara omogućava možete podizati i jednu na drugu paletu. Kada završite, Innnolift ostaje pričvršćen pod teretom i zauzima samo 35 cm tovarnog prostora. INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, možete ga koristiti u svim vozilima koja posedujete ili ga koristiti u magacinu kada Vam je potrebno potpuno prazno vozilo.

-zauzima svega 35 cm tovarnog prostora
-težine INNOLIFT viljuškara su od 170 kg do 195 kg
-visine dizanja od 700 mm do 1250 mm
-nosivost do 600 kg
-utovar/istovar INNOLIFT viljuškara traje svega 25 sekundi
-mogućnost punjenja u toku vožnje 12v i brzog punjenja u magacinu 220v za svega 20 minuta
-INNOLIFT Vas ne ograničava na samo jedno vozilo, odabirom odgovarajućeg modela možete ga koristiti za Pick-up, kombi, kamion, prikolicu…

INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!
Viljuškari paletari INNOLIFT su skandinavskog porekla – proizvedeni u Finskoj. Frendix OY INNOLIFT je jedini viljuškar paletar, koji pored tovara, na vozilo podiže i sebe. Utovarna rampa i viljuškar paletar su ujedinjeni.

ZA SVAKO DOSTAVNO VOZILO

U ponudi su četiri različite dimenzije: za pick-up vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione. Utovarna visina podizanja je od 700 do 1250 mm.

KVALITETNO

INNOLIFT je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođač Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Svaki INNOLIFT je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran.

MOBILNO

INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, već ga možete koristiti na svim Vašim vozilima. Ukoliko imate prikolicu, možete i tovar i viljuškar podizati na nju. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, INNOLIFT možete ostaviti u magacinu. Sa INNOLIFT-om ste potpuno fleksibilni.

BRZO

INNOLIFT viljuškar podiže i sebe i tovar na vozilo za samo 25 sekundi. Napunite bateriju za samo 20 minuta brzim punjačem, ili u vozilu auto-punjačem (12V).

RACIONALNO

Uz kupovinu jednog INNOLIFT uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara. Suprotno utovarnoj rampi, INNOLIFT možete koristiti na svim vašim vozilima i na prikolici. INNOLIFT znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.

KORISNO

INNOLIFTt se sam podiže na vozilo. U vozilu zauzima samo 35 cm prostora, jer ostaje bezbedno pričvršćen pod teretom. Izgubićete samo od 175 kg do 195 kg nosivosti vozila.

Za više informacija  e-mail info@innolift.rs, telefon 060 344 3543