200 najboljih restorana u Španiji – po preporuci VOZAČA

Nije tačno da vozači kamiona jedu “samo iz konzerve” i da imaju loše prehrambene navike! Upravo to pokazuje i jedna zanimljiva inicijativa u okviru koje je nastala interaktivna mapa na kojoj je prikazano 200 najboljih restorana pored puteva u Španiji.

Restorani koje ćete pronaći na ovoj mapi tu su svrstani na osnovu procene i preporuka vozača i prevoznika. U obzir je uzeto da li na određenoj lokaciji možete dobiti kvalitetan obrok, kao i da li su im cene pristupačne. A ko će to bolje proceniti nego jedan kamiondžija, koji redovno vozi po španskim putevima?!

– Ako vidite kamione parkirane pored restorana, odmah stanite. Našli ste mesto gde ćete dobro da jesti! – poručuju iz kompanije Wtransnet, koja je učestvovala u izradi interaktivne mape.

Korišćenje mape je jednostavno. Prevlačenjem kursora preko ikonica koje označavaju restorane (crvene ikonice sa nožem i kašikom u beloj boji), sa leve strane dobijate informacije o željenom objektu: naziv restorana, opis, lokaciju, kontakt telefon i približne cene obroka.

Izvor: trans.info