Akceleratori iz Nelta su BIZbend 2023! (VIDEO)

Bend „Akceleratori“ kompanije Nelt poneo je titulu BIZbend 2023. Takmičenje kompanijskih bendova, BIZbendovi, donelo je mnogo zabave, dobrog raspoloženja i najbitnije, sjajne muzike. Članovi bendova su bar na kratko imali prilike da se oprobaju na sceni i da svoju kompaniju predstave na najbolji mogući način.

Pobednik publike je bend kompanije Transcom „T:time“ koji je dobio najveći aplauz okupljenih. Pored pobedničkog, sjajnu atmosferu napravili su i ostali učesnici koji su sve prisutne podigli na noge. Domaće i strane hitove pop i rok muzike izvodili su bendovi kompanija Banca Intesa – „BIB Bend“, Delta Holding – „Delta Sound“, Yettel – „Yetted!„.

Žiri nije imao nimalo lak zadatak pred sobom, izabrati najboljeg među najboljima, a oni koji su odlučili o pebedniku su: Nataša Guberinić, pevačica i direktorka Play radija, Milen Zlatanović – Zmolen, bas gitarista („Negativ“), Petar Stojanović, bas gitarista („Lollobrigida“), Ivan Jevtović, glumac, bend „Masna kiselina“, BIZ bend 2022, kao i Miša Relić, vlasnik kluba BitefArtCafe.

Pobednički bend je simpatije žirija pobrao pesmama ,,Always On the Run“ od Lenarda Alberta Kravica i ,,L.A. Woman“ od Bilija Ajdola, dok je pobednik publike bend kompanije Transcom „T:time“ dobio najveći aplauz okupljenih zbog sjajnog izvođenja numera ,,Song 2″ od rok benda Blur i ,,Smells like teen spirit“ od Nirvane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIZLife (@bizlife.rs)

U revijalnom delu publiku je zabavljao prošlogodišnji pobednik, bend „Masna Kiselina“, kompanije Dijamant Zrenjanin. Program je vodio glumac Ivan Jevtović, koji je ujedno bio i član žirija.

BIZ bendovi je takmičenje koje ima i humanitarni karakter, a prikupljeni novac odlazi NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Projekat su podržali: Converse, Knjaz Miloš, Pernod Ricard, Jameson, Red Bull, Apatinska pivara, PepsiCo, Curaprox, McDonalds, City Expert i Studio Nox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIZLife (@bizlife.rs)

Izvor: BIZLife

Foto: Video Printscreen