Carinici na Šidu otkrili kamagru skrivenu u kabini kamiona

Carinici su 31. jula 2023. godine na graničnom prelazu Šid, u saradnji sa policijom, zaplenili 3.500 kesica preparata za potenciju Kamagra, koje su bile sakrivene u kabini jednog kamiona u tranzitu.

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao kamion strane registracije, koji je prevozio autodelove i drugu robu iz Bugarske ka Španiji.

Iako je 58-godišnji vozač negirao da pored robe koju prevozi ima još nešto da prijavi za carinjenje, carinici su se ipak odlučili za detaljan pregled.

Tokom kontrole koja je usledila, na ležaju u kabini kamiona pronađene su dve velike kartonske kutije prekrivene garderobom vozača, u kojima se nalazilo 500 pakovanja sa ukupno 3.500 kesica od po 5 mg sredstva za potenciju Kamagra.

Kako je reč o stranom državljaninu sud je u hitnom postupku doneo odluku o oduzimanju krijumčarene robe, a vozač je i novčano kažnjen zbog učinjenog prekršaja.

Izvor/foto: Uprava carina 

  • „Sad trenutno vozim frigo, vozio sam sve i svašta. Zašto sam rekao 2703? Zašto nas poslodavci znaju pod brojem. Da li smo vezani za brojeve tabica, kamiona, broj praćenja, bilo šta… kod poslodavca mi smo broj. Zašto sam rekao poslodavac? Za mene su oni poslodavci. 95% vozača ima gazdu. Vidi, druže, nisam ja ker da imam gazdu“.