„Gebrüder Weiss” otvorio novu kancelariju za carinsko posredovanje u Leskovcu

Transportno-logistička kompanija „Gebrüder Weiss„, prateći trend rasta poslovanja, otvorila je još jednu poslovnu jedinicu. Zbog povećanog obima posla, novih investicija i želje za daljim razvojem kompanije, 1. jula je otvorena nova kancelarija u Leskovcu. U Jablaničkom okrugu, u Leskovcu na carinskom terminalu, novi tim pružaće usluge carinskog posredovanja.

U početku će tim imati petoro zaposlenih carinskih agenata koji će klijentima koji prevoze robu preko kompanije „Gebrüder Weiss“ omogućiti da dobijaju brže robu u uvozu / izvozu i da se postupak carinjenja obavi u što kraćem vremenskom roku i na obostrano zadovoljstvo, navela je kompanija GW u saopštenju.

– Iskustvo i znanje naših licenciranih carinskih agenata obezbeđuje da se carinska procedura završava efikasno, u najkraćem mogućem roku i u skladu sa propisima, a najsavremeniji informacioni sistemi omogućavaju brz i efikasan rad – navedeno je.

Kompanija „Gebruder Weiss“ je nosilac statusa Ovlašćenog privrednog subjekta za carinska pojednostavljenja/sigurnost i bezbednost ( „AEO Sertifikat, nivo F“) koji se izdaje privrednom subjektu koji ispunjava kriterijume poštovanja carinskih propisa, odgovarajuće standarde vođenja evidencije, finansijsku solventnost i poštuje odgovarajuće standarde bezbednosti i zaštite.

„Gebrüder Weiss“ je prvi logistički provajder nosilac AEO Sertifikata, nivo F.