Konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona 27. marta u Beogradu

Šesta Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING biće održana, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.

Konferencija TIL 2019 fokusirana je na poslovne interese učesnika, kreirana kao odlična platforma za konstruktivan biznis networking i identifikovana je kao mesto okupljanja lidera iz oblasti transporta i logistike.

Na 6. Biznis konferenciji Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2019 učestvovaće više od 400 učesnika, koji čine donosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, železnički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci, konsultanti, finansijske institucije, osiguravajuća društva i mediji.

U cilju podsticanja tržišne konkurentnosti i privrednog rasta, priznati stručnjaci i menadžeri uspešnih kompanija će govoriti o najaktuelnijim temama: kako digitalizacija i automatizacija utiče na budućnost razvoja transporta i logistike, realizovani i planirani projekti za unapređenje transportne infrastrukture JIE i Dunavskog regiona, komparativne prednosti drumskog, železničkog, vazdušnog i vodnog transporta, šta podrazumeva optimizacija logističkih usluga u skladu sa zahtevima savremenog tržišta, izgradnja železničkih i drumskih koridora – efekti investicija….

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina koje pružaju edukaciju od eminentnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Više o konferenciji možete pročitati na sledećem linku Radni program TIL 2019

Kako je bilo prošle godine, pročitajte OVDE.