Sajam saobraćajnih tehnologija SEE Mobility 26. i 27. aprila 2017. u Beogradu

Prvi sajam saobraćajnih tehnologija u jugoistočnoj Evropi – SEE Mobility 2017, zakazan je za 26. i 27. april u Beogradu. Srpska prestonica će tako po prvi put zauzeti mesto među najvećim svetskim metropolama koje organizuju sajmove tehnologija za drumski, železnički, vazdušni i vodeni transport.

U novobeogradskom hotelu Jugoslavija biće smešteni štandovi mnogobrojnih proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije, iz zemalja EU i Azije koji pripadaju tzv. saobraćajnoj industriji ili su tesno povezani sa granom saobraćaja.

Očekuje se oko 50 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Austrije, Italije, Francuske, Finske, Slovačke, Slovenije, Tajvana i više od 200 predstavnika kompanija uključenih u saobraćajnu industriju u 35 zemalja Evrope i sveta.

Glavni sponzori sajma su vodeće evropske, svetske i regionalne kompanije: „AEbt“, „Siemens“, „Thales“, „Berghof Automation“, „AAiT“, „ERC Nobo“, „Amaronia Rail“, „Altpro“. Jedan od ciljeva održavanja sajma je i bolje upoznavanje i povezivanje železničkih kompanija iz Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i drugih zemalja regiona sa vodećim proizvođačima u regionu, Evropi i svetu, a u cilju razvoja železničke i drumske infrastrukture, prevoza putnika i robe.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.