Bomit-R otvorio servis za teretna vozila u Ćupriji i postao ovlašćeni partner holandske firme Cargo Floor

Firma Bomit-R, koja se skoro dvadeset godina bavi pružanjem usluga kamionskog prevoza robe, odnedavno je pokrenula novi segment poslovanja – servis za teretna vozila i servis walkingfloor poluprikolica.

Servis za teretna vozila i walkingfloor poluprikolice nalazi se u Ćupriji u industrijskoj zoni Zmič, u blizini autoputa. Klijenti mogu očekivati kvalitetnu uslugu i profesionalan pristup u servisiranju teretnih vozila.

– Iz iskustva znamo koliko je važno da vozila budu uvek spremna za rad i u dobrom stanju, zbog toga vam stavljamo na raspolaganje uslugu servisiranja najboljeg kvaliteta. Koristimo originalne dijagnostičke uređaje za testiranje i dijagnostikovanje kvarova za sve tipove vozila. U ponudi je i Wabco originalna dijagnostika za poluprikolice. Negujemo dugogodišnju saradnju sa kompanijama Rapidex, Bansek trade i Shell, koje nam kao partneri pomažu da kvalitet držimo na visokom nivou – navode u firmi Bomit-R.

Od servisnih usluga izdvajaju:

Bomit-R je ovlašćeni partner holandske firme Cargo Floor na teritoriji ovog dela Evrope, u segmentima prodaje njihovih proizvoda i servisa poluprikolica sa pokretnim podom. To im omogućuje konstantno dostupan lager rezervnih delova, kao i dostupnost stručnih saveta za servisiranje poluprikolica sa pokretnim podom.

– Naše iskustvo sa prevozom walkingfloor poluprikolicama dugo čitavu deceniju svedoči o postojanosti i kvalitetu transporta koji vršimo za naše klijente. Poluprikolica sa pokretnim podom omogućuje transport rasutih tereta ili tereta na paletama, kao i transport neopasnog otpada ili poljoprivrednih proizvoda. U radu sa walkingfloor poluprikolicama, stekli smo znanje i iskustvo u njihovom servisiranju, otuda i saradnja sa najvećim proizvođačem hidraulike za poluprikolice sa pokretnim podom, firmom Cargo Floor iz Holandije.

Kako navode, godine iskustva i mnogobrojni klijenti govore u prilog činjenici da održavaju kvalitet poslovanja i opravdavaju ukazano poverenje.

– Cenimo vaše vreme i zato smo se potrudili da usluga bude kvalitetna i efikasna – navode u firmi Bomit-R.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 062 628 357 ili na sajtu bomit-r.com.