„Fercam“ podržava mlade talente

Transporno-logistička kompanija „Fercam Srbija“ učestvovala je na nedavno održanom sajmu „Transport and Traffic Business Days 2018“ na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu.

Saradnja sa Saobraćajnim fakultetom je jedna od važnih karika u sprovođenju strategije podrške mladim inženjerima – „Fercam Talents“.

Apsolventi i diplomirani inženjeri moći će da kroz program prakse i zapošljavanje započnu svoju profesionalnu karijeru u internacionalnom okruženju.  „Fercam Academy“ obučava i priprema mlade kadrove za buduće profesionalne izazove, gde nakon završetka postaju samostalni u obavljanju radnih zadatka i projekata.

–  Želimo da ohrabrim studente da svojim radom, zalaganjem i verom u uspeh, mogu da se ostvare u poslu i da razvijaju svoju poslovnu karijeru. Pravi primer su naši zaposleni, uspešni mladi menadžeri, koji su pre samo nekoliko godina bili studenti Saobraćajnog fakulteta. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za program „Fercam Talents” i da zajedno sa nama rastu i napreduju u svojoj poslovnoj karijeri – kažu u kompaniji „Fercam“.

Više informacija potražite putem mejla belgrade@fercam.com