Otvoren centar za obuku profesionalnih vozača u Vranju

U mreži edukativnih centra Centra za motorna vozila Auto-moto saveza Srbije od početka marta je lokacija u Vranju.

Ovo je deveti po redu AMSS CMV centar za obuku profesionalnih vozača u Srbiji, a namenjen je kako za osnovnu, tako i za periodičnu CPC obuku. Kako navode u AMSS, istovremeno se može sprovoditi obuka za početni i periodični CPC, a kapacitet je 30 kandidata u jednoj učionici.

Centar u Vranju nalazi se na adresi Pariske komune 1, u centralnom delu bulevara i u blizini gradske bolnice i stadiona.

Objekat raspolaže najsavremenijom opremom i nastavnim sredstvima, koja omogućavaju polaznicima interesantnu nastavu, kao i demonstraciju praktične primene. Takođe, Centar raspolaže i simulatorima analognog i digitalnog tahografa, koji omogućavaju potpun praktičan rad na tahografima.

Za realizaciju praktičnih obuka, Centar na raspolaganju ima vozila svih kategorija, kao i odgovarajući poligon sa podlogom od savremenog kolovoznog zastora. Prilaz samom poligonu je odgovarajući i omogućava bezbedno izvođenje praktične nastave.

Za polaznike obuka obezbeđen je i parking za putnička vozila.

Broj telefona za informacije o Centru za obuku profesionalnih vozača u Vranju je 065/987-18-59, a upite možete poslati i na mejl adresu centar.za.strucno.usavrsavanje@cmv.rs ili cpc@cmv.rs.

Za dodatne informacije posetite sajt cpc.rs ili Facebook stranicu AMSS CMV – Centar za CPC obuku – kod 95. 

MOŽDA VAS ZANIMA I: