Počele prijave za takmičenja kompanije „Volvo Trucks“ u ekonomičnoj potrošnji goriva

Nakon zvaničnog objavljivanja početka takmičenja The Drivers’ Fuel Challenge 2014 – globalnog takmičenja kompanije „Volvo Trucks“ u ekonomičnoj potrošnji goriva, došao je trenutak da „Volvo Trucks“, tržište Srednja i istočna Evropa započne takmičenje na regionalnom nivou.

Kvalifikaciona takmičenja u Srbiji održaće se tokom aprila, a vozači se takmiče da bi dospeli do nacionalnog prvenstva, osvojili titulu državnog šampiona i pravo da predstavljaju svoju državu na finalnom takmičenju za tržište SIE. U Srbiji je finalno takmičenje predviđeno da se održi 7. juna 2014. godine.

Tokom kvalifikacija biraju se nacionalni prvaci – predstavnici na Regionalnom finalu u Slovačkoj gde se bira šampion takmičenja The Drivers’ Fuel Challenge 2014 za tržište Srednja i istočna Evropa i dobitnik nagrade – novog automobila Volvo S60. Prva tri vozača, učesnika regionalnog finalnog nadmetanja, predstavljaće tržište Srednja i istočna Evropa na svetskom finalu u Švedskoj.

Baš kao i prethodnih godina, na takmičenju mogu da učestvuju svi profesionalni vozači kamiona, bez obzira na marku kamiona kojim upravljaju tokom svakodnevnog posla.

Više informacija možete pročitati OVDE.