Prilika za mlade vozače: Nelt vozačka akademija

Vozači „C“ kategorije koji su položili vožnju posle 2020. godine i još uvek nisu stekli Sertifikat o stručnoj kompetentnosti i Kvalifikacionu karticu vozača (CPC) imaju sjajnu priliku da premoste ovu prepreku i zaposle se kao profesionalni vozači u jednoj od najuspešnijih domaćih kompanija.

Nelt Grupa, lider u pružanju usluga distribucije i logistike za robu široke potrošnje, ove godine pokreće program Nelt vozačka akademija.

Vođena brigom o ljudima i ohrabrena titulom „VRH poslodavca“ u 2021. godini, Nelt Grupa pruža podršku u sticanju CPC sertifikata mladim vozačima „C“ kategorije, koji bi se zaposlili kao dostavljači robe u ovoj kompaniji. Zainteresovanim kandidatima biće organizovane i u potpunosti finansirane neophodne obuke i časovi, kao i sticanje CPC sertifikata.

Ovo je samo jedan od programa kojim kompanija kontinuirano ulaže u ljude, kako u svoje zaposlene, tako i u potencijalne novozaposlene. Unapređenje znanja i veština na svim nivoima nije samo jedan od strateških prioriteta, već i suština Nelt-ovih organizacionih vrednosti i kulture.

Nelt vozačka akademija prilika je za mlade vozače da, osim sertifikata koji će ih učiniti konkurentnim na tržištu, automatski dobiju i siguran posao u kompaniji koja je godinama sinonim za uspešan poslovni sistem.

Tim Dostave biće ojačan, kako novim vozačima, tako i novim vozilima – Nelt vozni park trenutno se obnavlja sa 50 novih vozila „B“ i „C“ kategorije.

Više informacija o poziciji i kompaniji možeš pročitati na ovom linku: OneAssessment – NeltCo. d.o.o. Beograd

Opširnije o programu saznaćeš na razgovoru za posao.
Prijavi se!
Za više informacija, pozovi – 011/20-77-396