Šta vas očekuje na Danu srpskih prevoznika 15. septembra? – Pogledajte detalje o izlagačima!

Još samo nekoliko dana ostalo je do 15. septembra, kada će se, na najvećem srpskom događaju u oblasti transportne industrije, okupiti prevoznici, njihovi komercijalni partneri, kao i korisnici usluga.

Duga pauza, činjenica da su svima nedostajali susreti uživo, ali i to što su kompanije uvrstile mnogo novina u svoje ponude tokom protekle četiri godine, dodatno su podstakle interesovanje izlagača. Dan srpskih prevoznika i sajam komercijalnih vozila Truck Busines Fair 2023. ove godine ubeležiće tako rekordan broj kompanija-učesnica. Očekuju vas proizvođači i distributeri kamiona i priključnih vozila, opreme, pneumatika, tahografa, naprednih softverskih rešenja i sistema za praćenje, predstavnici kompanija koje nude različite finansijske usluge za transportnu industriju, kartice za gorivo, povrat PDV-a, rešenja za plaćanje putarine – i još mnogo toga.

Svi oni predstaviće kako svoje proizvode i servise, tako i konkretne mogućnosti za saradnju. Neki od izlagača pripremili su i posebne sajamske bonuse i pogodnosti, što je još jedan dodatni razlog da sledećeg petka posetite Halu 1 Beogradskog sajma. U tabeli koja sledi pogledajte spisak kompanija koje će biti prisutne, a u nastavku teksta nekoliko zanimljivih detalja koje smo izdvojili! 

Uvođenje smart tahografa druge generacije jedno je od važnih pitanja za sve prevoznike u međunarodnom saobraćaju. Ako ste i vi među njima, obavezno posetite štand Smart Automotive Solutions, gde možete saznati više informacija o ovoj temi. To, naravno, nije sve – predstavnici ove kompanije, koja je zvanični distributer STONERIDGE u Srbiji, kao i rešenja za GPS praćenje vozila FLEETMOTIVE i TAHOMOTIVE, predstaviće na sajmu svoj kompletan portfolio i odgovarati na sva pitanja. Za domaće prevoznike, takođe, pripremili su i jedinstvenu, zaokruženu ponudu: usluga GPS praćenja vozila, sa tahografom i izradom evidencija radnog vremena za vozače, bez kupovine opreme.

Kompanija invoitix d.o.o. ove godine po prvi put će izlagati na Danu srpskih prevoznika. Njihova ideja je, kako kažu, da prevoznike kao i firme-nalogodavce bliže upoznaju sa faktoringom i prednostima poslovanja u uslovima stabilne likvidnosti. Na sajmu će predstaviti svoju glavnu uslugu brzog finansiranja internacionalnog prevoza i isplate faktura za 48 sati. Za nove klijente koji su spremni da otpočnu saradnju sa invoitix-om, kompanija je pripremila specijalnu sajamski ponudu, ističu.

Predstavnici TIMOCOM-a, jednog od vodećih evropskih FreightTech sistema, pozvali su sve zainteresovane posetioce da otkriju, kako kažu, “neograničene digitalne mogućnosti koje njihova digitalna rešenja pružaju”. Prepoznatljiva pre svega po najvećoj evropskoj berzi tereta i tovarnog prostora, kompanija TIMOCOM uvrstila je tokom prethodnog perioda mnogobrojne novine u svoju ponudu, o čemu se najbolje možete informisati na licu mesta. “Očekujemo inspirativne razgovore i mogućnosti da zajedno razmislimo o budućim potencijalima saradnje!”, poručuju.

Kompanija foxIT predstaviće SWIFT rešenje za sve potrebe upravljanja transportom, koje može značajno pomoći unapređenju rada prevozničkih firmi. SWIFT je kompletno softversko rešenje za optimizaciju transportnih operacija koje omogućava neprekidnu mobilnost podataka i detaljan uvid u svakodnevne aktivnosti. Od pripreme analitičkih izveštaja i slanja dokumenata do obezbeđivanja procesne dokumentacije i fakturisanja – ovaj alat eliminiše mogućnost ljudske greške u svim radnim procesima, omogućavajući maksimalnu efikasnost, stabilnost i transparentnost.

Povrat inostranog PDV-a je posebno interesantan za prevozničke firme, s obzirom na veliki broj računa za gorivo, kao i za putarine. Zanima vas kako možete da vratite plaćeni PDV? Cash Back IMO Beograd je regionalni lider za usluge povrata inostranog PDV-a, a njihovi predstavnici očekuju vas na Danu srpskih prevoznika, kako bi odgovorili na sva vaša pitanja.

Na štandu Balkan Trailer-a, ovlašćenog uvoznika i generalnog zastupnika WIELTON Grupacije za teritoriju Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Severne Makedonije, moćićete da dobijete više detalja o različitim modelima poluprikolica i prikolica namenjenim za transport svih vrsta roba.

Takođe, kada je reč o prikolicama, ne propustite ni da posetite štand kompanije SCHMITZ CARGOBULL i da se informišete ne samo o njihovim proizvodima, već i o svim dodatnim servisima i podršci koje pružaju klijentima.

Kompanija LKW WALTER širom Evrope poznata je kao vodeća kompanija u oblasti kompletnih utovara. Svakodnevno disponiraju nekoliko hiljada kompletnih utovara širom kontinenta, sarađujući sa velikim brojem patnera u svojoj mreži, koja neprestano raste. Kako ističu, učešće na ovom događaju pre svega žele da iskoriste za lični kontakt i razgovore, te vas na Beogradskom sajmu 15. septembra očekuje desetak njihovih predstavnika.

Na Danu srpskih prevoznika imaćete prilike da se upoznate i sa delom redakcije portala PlutonLogistics – pozivamo vas da nas upoznate na štandu broj 76.

Servisne informacije:

  • Organizator: Poslovno udruženje Međunarodni transport
  • Detalje Dana srpskih prevoznika pročitajte OVDE
  • Lokacija: Hala 1 Beogradskog sajma, Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd
  • Agenda: TRUCK BUSINESS FAIR 2023 otvara vrata u 8h, a završava se u 15h, Svečani deo počinje od 16h
  • Ulaz slobodan
Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.