GEFCO udružuje poslovnice u Sloveniji i Hrvatskoj

GEFCO, globalni igrač u industrijskoj logistici i evropski lider u automobilskoj logistici, najavio je udruživanje svojih organizacijskih struktura na slovenačkom i hrvatskom tržištu, te dalje usmeravanje na  Adriatic region.

Cilj tih organizacionih promena je da se dodatno podrže pozitivni rezultati, ostvareni u dosadašnjoj saradnji oba tržišta, kao i da se naglase sposobnost poduzeća da stvori dodanu vrednost, te svojim korisnicima pruži efikasna logistička rešenja u svakoj fazi lanca snabdevanja.

– Kombinacija iskustva s dva tržišta unaprediće naše poslovanje i pružiti nam nove prilike za rast u regionu –  objasnila je Olga Danyliuk, glavna direktorika GEFCO-vih poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji.

Sinergija stvorena novom organizacionom strukturom povećaće sposobnosti i znanje kompanije u pružanju globalnih, prilagođenih i inovativnih logističkih rešenja stvorenih da zadovolje potrebe savremenih poslovnih sistema. Uz to će dodatna pokrivenost i udruženo iskustvo otvoriti nova vrata za razvoj, ponuditi različita transportna rešenja kako bi se osigurao kontinuitet u proizvodnom lancu, te omogućiti povećanje konkurentnosti u regionu.

– Cilj nam je da nastavimo s pozitivnim trendovima, te da istaknemo našu sposobnost stvaranja dodane vrednosti i pružanja efikasnih logističkih rešenja korisnicima u svakoj fazi lanca snabdevanja, a sve kako bismo GEFCO pozicionirali kao najsnažnijeg igrača u regiji Adriatic –  dodala je Olga Danyliuk.

Olga Danyliuk ostaje na čelu poduzeća u Adriatic regiji i nakon reorganizacije. Sedište nove kompanije biće i dalje u Kopru u Sloveniji, s predstavništvima u Zagrebu i Ljubljani.