Konferencija Transport i logistika JIE i Dunavskog regiona 26. marta u Beogradu

Sedma Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2020 biće održana 26. marta u Beogradu, u hotelu Mona Plaza.

Događaj će biti održan uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Već sedmu godinu, TIL povezuje sve ključne industrije u transportu, logistici, upravljanju lancem snabdevanja i potvrđen je kao platforma za uspostavljanje novih kontakata za poboljšanje poslovanja, navode organizatori.

TIL 2020 će omogućiti učesnicima da razmene aktuelne informacije, da budu u korak sa inovacijama, da pronađu efikasna rešenja podstaknuta rastućim trendom digitalne transformacije.

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina koje pružaju edukativni program eminentnih međunarodnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Nastavljajući uspešnu tradiciju i 7. Biznis konferencija TIL 2020 će biti mesto susreta mnogobrojnih donosioca odluka iz vodećih regionalnih kompanija iz oblasti transporta, logistike, špedicije i ostalih relevantnih industrija, visokih predstavnika investicionih kompanija, državnih institucija, međunarodnih strukovnih udruženja

Na kraju celodnevnog programa TIL 2020, sa idejom skretanja pažnje učesnika i šire poslovne zajednice na kompanije, tržišne lidere i izuzetne primere dobre prakse koji prate promene na tržištu i utiču na razvoj transporta i logistike u regionu, biće dodeljena priznanja Brand Leader Award 2020 u sedam kategorija.

Više informacija o konferenciji možete pogledati na zvaničnoj stranici događaja.

Kako je bilo prošle godine, pročitajte OVDE.