Kuehne Nagel otvorio specijalizovano skladište za VINO u Veroni

VinLog, koji vodi kompanija Kuehne+Nagel, otvorio je namensko skladište za vino i druga alkoholna pića u Veroni, srcu vinskih okruga severne Italije. Klimatizovani objekat  od 27.000 kvadrata smešten je u Opeanu i pozicioniran tako da ima odličan pristup severnim italijanskim lukama – Trstu i Veneciji, dok je preko Verone dostupna i efikasnija i ekonomičnija železnička veza sa evropskim tržištem, saopštila je kompanija.

Najnoviji objekat VinLog-a pruža italijanskoj vinskoj industriji usluge skladištenja, pakovanja, etiketiranja i konsolidacije izvoza, u drumskom i pomorskom saobraćaju.

Kako navodi Horst Mjuler (Horst Mueller), globalni predsednik VinLog-a, sistem pruža preko potreban prostor za skladištenje i prilagođene usluge koje će pomoći italijanskoj vinskoj industriji tokom oporavke od korona krize.

Carinsko skladište u Veroni predstavlja direktnu vezu između proizvođača i uvoznika. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji značajno poboljšavamo upravljanje narudžbinama i zalihama, rekao je Mjuler.

VinLog sistem upravljanja narudžbama i zalihama u realnom vremenu omogućava svim stranama u lancu snabdevanja da nadgledaju i optimizuju nivo proizvodnje i ponude u skladu sa potražnjom.

Sa novootvorenim skladištem, VinLog još snažnije radi na optimizovanju usluge i smanjenju vremena transporta do ključnih tržišta kao što su Severna Amerika i Azija, dodaje se u saopštenju.

Izvor/foto: kuehne-nagel.com

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.