Kuehne+Nagel otvorio logistički centar u Sloveniji

Kompanija Kuehne+Nagel otvorila je logistički centar u Sloveniji namenjen farmaceutskoj i zdravstvenoj industriji.

Novi objekat, koji je strateški smešten u neposrednoj blizini aerodroma Ljubljana, sprovodiće distribuciju gotovih proizvoda širom sveta i koristiće se za skladištenje i distribuciju materijala za proizvod za farmaceutsku industriju.

Iako je ekološki izgrađen i opremljen, distributivni centar zadovoljava najviše sigurnosne standarde i najmoderniju tehnologiju kako bi povećao trenutne operativne kapacitete. Objekat obuhvata površinu od oko 38.000 kvadratnih metara, sa kapacitetom od oko 65.000 paletnih lokacija za prijem, skladištenje i distribuciju proizvoda osetljivih na temperaturu i uključuje tri hladne komore za proizvode kojima je potrebna temperatura od 15 do 25 ° C i 2 do 8 ° C.

Novi objekat, takođe, naglašava kontinuiranu posvećenost Kuehne+Nagel ka širenju multimodalnih špediterskih i skladišnih usluga sa kontrolisanom temperaturom širom sveta. Sa trenutnom globalnom mrežom od blizu 200 sertifikovanih operacija, 600.000 m² industrijskog prostora i timom posebno obučenih operatera, KN PharmaChain zadovoljava potrebe farmaceutskih korisnika i korisnika zdravstvene nege za standardizovanu, pouzdanu i usaglašenu logistiku.

Kompanija istovremeno jača svoje prisustvo na slovenačkom tržištu, uz pojačano regionalno prisustvo.

Član Upravnog odbora Kuehne + Nagel International AG, Đanfranko Sgro (Gianfranco Sgro), koji je odgovoran za ugovornu logistiku: „Industrija farmacije i zdravstvene zaštite je među najvažnijim pokretačima razvoja Kuehne + Nagel kompanije. Zbog toga je dodatno jačanje naše integrisane mreže KN PharmaChain od strateškog značaja. Najsavremenije postrojenje u Brniku je kamen temeljac ove ambicije i omogućava da Kuehne + Nagel ponudi svoja jedinstvena farmaceutska rešenja proširenoj bazi klijenata. ”