„Milšped AML“ i proizvođač „Mercedesa“ povećavaju obim zajedničkog poslovanja

“ Milšped AML“ prevoziće za kompaniju „Daimler AG“ rezervne delove za automobile iz Nemačke do Srbije i Albanije. Najnovijim trogodišnjim ugovorom između proizvođača „Mercedes Benza“ i „Milšpeda AML“ proširuje se saradnja započeta 2011. godine, saopštio je „Milšped“ na svom sajtu.

„Milšped AML“ i „Daimler AG“ uspešno posluju u više segmenata autoindustrije, između ostalog i prevoza automobila širom Evrope, a saradnja je u prethodnih tri godine proširivana više puta. „Milšped AML“ (Auto Moto Logistika) je preduzeće koje posluje u okviru „Milšped Grupe“, a specijalizovano je za pružanje logističkih usluga u oblasti autoindustrije.

Pored transporta, carinjenja i skladištenja vozila, brojnim klijentima pružaju se usluge dekonzervacije,  PDI pregleda (Pre Delivery Inspection), isporuke automobila do krajnjeg kupca kao i snabdevanja rezervnim delovima. Usluge „Milšpeda AML“ širom Evrope koriste i drugi renomirani proizvodjaci, uvoznici i distributeri brendova kao što su „Ford“, „Skoda“, „Seat“, „Volkswagen“, „Renault“, „Peugeot“, „Toyota“, „Suzuki“, „Land Rover“, „Porsche“, „Volvo“, „Citroen“, „Hyunadai“, „Kia“, itd.