MSC zaokružuje svoju transportnu uslugu ponudom osiguranja tereta

Svake godine sve više srpskih uvoznika i izvoznika odlučuje se da za organizaciju kompletnih lanaca snabdevanja koristi jednog dobavljača. Već odavno pružanje samo transportnih usluga nije dovoljno, pa u MSC-u osluškuju aktivnosti svojih klijenata kako bi razumeli njihove potrebe i ponudili spektar personalizovanih rešenja u svakoj fazi lanca snabdevanja.

– Osim naše osnovne usluge, pomorskog transporta, našim klijentima je na raspolaganju i globalna mreža kopnenih servisa (kamionski, železnički ili rečni servis), a po potrebi i usluge skladišnjenja i carinskog zastupanja – navode u kompaniji MSC Srbija.

– Shvatamo finansijske i emocionalne posledice šteta na teretu nastalih u transportu. Kao deo naše personalizovane usluge, našim klijentima su na raspolaganju Peace of Mind rešenja, osmišljena tako da pruže najšire moguće pokriće u pomorskom i kopnenom prevozu. Naši klijenti mogu računati na konkurentne premije i brzo i jednostavno rešavanje eventualnih odštetnih zahteva – dodaju u MSC Srbija.

Peace of Mind rešenja se zasnivaju na sveobuhvatnom pristupu osiguranju i sastoje se od ‘Extended Protection’ opcije za SAD i Bahame, kao i ‘Marine Cargo Insurance’ opcije za ostatak sveta. Za ove varijante zajedničko je sledeće:

  • Pouzdani osiguravači
  • Konkurentne cene osiguranja
  • Široko pokriće
  • Jednostavan proces obrade odštetnog zahteva

Za više detalja o ovoj usluzi posetite Peace of Mind stranicu ili kontaktirajte MSC Beograd.

Izvor/foto: Promo