Novi NTS konkurs za plaćenu studentsku praksu – Posle tromesečne obuke šansa i za stalan posao

Još jedna generacija studenata dobiće šansu da napravi svoje prve korake u karijeri u kompaniji NTS International – upravo je raspisan treći konkurs za plaćeni razvojni program pod nazivom Steps To Success! Ovaj program je namenjen svim studentima završne godine fakulteta, diplomcima ili studentima master studija, koji žele da steknu praktično znanje u oblastima logistike i transporta, informacionih tehnologija i prodaje i da obezbede značajno profesionalno iskustvo i dobar početak karijere, kroz plaćenu obuku.

Iz kompanije navode da će studenti tokom intenzivnog tromesečnog programa, imati priliku da se upoznaju s različitim poslovnim procesima, uz mentorsku podršku, treninge i radionice koje će im omogućiti da primene svoje teorijsko znanje u praksi.

U NTS International napominju da im je cilj nam da zajedno razvijaju veštine studenata i da im otvore vrata ka mogućem stalnom zaposlenju na jednoj od otvorenih pozicija u NTS-u.

Na konkurs pre svega mogu da se prijave akademci iz Srbije, koji pohađaju studije u oblastima poput saobraćaja, transporta, logistike ili komunikacija. Ipak, iz kompanije napominju da su te oblasti studiranja poželjne, ali da nikako nisu isključive, već da najviše cene želju za učenjem i kreativnost.

Više od 2.000 kompanija primenjuje rešenja NTS International

NTS International je regionalna kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja, po meri korisnika, za podršku upravljanju u transportu i logistici. Od 2006. godine posluje na tržištima Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Albanije. Više od 2.000 kompanija iz oblasti međunarodnog i domaćeg transporta robe, distribucije i prodaje proizvoda, proizvodnje, trgovine, poljoprivrede, građevine, kurirskih službi, prevoza putnika, uslužnog i javnog sektora i turizma primenjuje NTS rešenja.

Najvažniji resurs koji je uvek na prvom mestu su zaposleni, odnosno tim NTS-a. U kompaniji svakodnevno razmenjujemo znanja i iskustva, težeći timskom radu. NTS tim čini više od 50 zaposlenih koji posluju u Ljubljani, Beogradu, Banja Luci, Podgorici i Tirani. To su planersko-projektantski, razvojni, konsultantski, tehnički i menadžerski timovi, koji svojim idejama, znanjem i iskustvom unapređuju svakodnevno poslovanje kompanije, poručuju.

Takođe, ističu i da su mnogobrojna međunarodna priznanja i uspesi pre svega rezultat posvećenosti i zajedništva

Prijavite se za učešće u plaćenom razvojnom pogramu NTS Steps To Success putem kompanijskog sajta ili LinkedIn mreže. Rok za prijavu je 1. april, nakon čega sledi proces selekcije.