Pretakanje cisterni u manja pakovanja

Kompanija Logistic Team Sekulić nedavno je izgradila novi logistički centar u Šimanovcima. Osim skladišnog i kancelarijskog prostora, klijentima je ponuđena i usluga pretakanja cisterni u manja pakovanja.

U pitanju je jedinstvena usluga na tržištu, jer Logistic Team Sekulić svojim klijentima omogućava da se materija na jednom mestu može pretočiti, a potom i skladištiti.

Možemo ponuditi pretakanje cisterni u manja pakovanja (IBC kontejneri, burići). Isto tako možemo ponuditi i pretakanje iz IBC kontejnera u buriće. Pretakanje radimo na posebnoj i odobrenoj lokaciji iza magacina koja je napravljena isključivo kao pretakalište, sa svim potrebnim dozvolama i uzemljenjem – navode naši sagovornici.

Kako bi se sve završilo na jednom mestu, uz uslugu pretakanja, Logistik Team Sekulić omogućava i da roba koja se pretoči bude paletizovana, deklarisana, ustrečovana i uskladištena u tom logističkom centru.

Inače, peretakanje cistrni u manja pakovanja koristi se u hemijskoj industriji.

U tom logističkom centru  mogu da se smeste ili skladište hrana životinjskog porekla, stočna hrana, hrana za kućne ljubimce, alat i lekovi. Takođe, postoji i rešenje za skladištenje ADR robe klase 3 (sa tačkom paljenja iznad 60 stepeni), klase 8 i klase 9. Više o logističkom centru pročitajte OVDE.

Za više informacija:

Logistic Team Sekulić doo Šimanovci
Vuka Karadžića 12,
22310 Šimanovci
Kontakt telefon: 022/215-60-30

Podeli na društvenim mrežama: