TRANSPORT, LOGISTIKA i nove TEHNOLOGIJE: Lider u industriji softvera za upravljanje isporukom GetSwift pokrenuo poslovanje u Srbiji

Lider u industriji softvera za upravljanje isporukom GetSwift, osnovan 2013. godine u Melburnu, pokrenuo je poslovanje u Srbiji. Timovi kompanije sa sedištem u Njujorku, tehnološkim centrom u Koloradu, kancelarijama u Australiji i našoj zemlji, zajedno rade na rešavanju složenih problema i svakodnevnom stvaranju najboljih rešenja za svoje klijente u više od 70 zemalja.

– Počeli smo u Melburnu kao malo preduzeće za dostavu, suočeni sa istim glavoboljama i problemima sa kojima su suočene kompanije širom sveta. Naročito one iz sveta logistike i transporta. Osećali smo i znali da postoji bolji i lakši način za poslovanje, te smo se dali u izradu softvera koji bi pored potpune automatizacije omogućio bolju produktivnost, kontrolu i efikasnost – kaže Dejan Đekić, Sales & Growth Executive u kompaniji GetSwift.

Cilj kompanije je da pruži najinovativniji softver za upravljanje isporukom koji će korisnicima pomoći da poboljšaju lanac snabdevanja i otvore obilje novih mogućnosti za rast poslovanja.

Pored softvera za upravljanje isporukama, u svom portfoliju imaju i sveobuhvatnu platformu za e-trgovinu i kućnu dostavu, MarketPlace, DeliveriBizPro, Scheduling + i sjajnu partnersku mrežu.

GetSwift

GetSwift je rešenje za upravljanje isporukama bazirano na oblaku (cloud) koje koriste klijenti na 6 kontinenata. Sistem pruža potpuni uvid u ceo proces isporuke, omogućavajući korisnicima da šalju, prate i preusmeravaju pošiljke.

– Naš softver korisnicima pruža uvid u isporuke u realnom vremenu i povećava produktivnost. Takođe, analiza podataka može pružiti uvid u oblasti u kojima postoji mogućnost za povećanje efikasnosti – kaže sagovornik PlutonLogistics-a i dodaje da korisnici mogu da poboljšaju svoje poslovanje korišćenjem naprednog algoritma kod povećanja bruto prihoda, smanjenja broja žalbi klijenata, smanjenja vremena isporuke i čekanja, dok će propuštene isporuke postati samo deo prošlosti.

Prema rečima našeg sagovornika, softver GetSwift je od pomoći kod boljeg izbora rute, svojim naprednim automatskim rutiranjem, što dovodi do smanjenja troškova goriva i povećanja učinkovitosti u jedinici vremena.

Korišćenje nove tehnologije omogućava praćenje postignutog napretka u poslovnim procesima, poboljšanje korisničke usluge, uživo praćenje pošiljki i personalizovana obaveštenja…

– Srećni smo što sarađujemo sa gigantima kao što su Heineken N.V. i Yum! Brands, ReedRooster i državnim institucijama. Naravno, imamo zadovoljstvo da radimo i sa mnogim različitim startap kompanijama i malim i srednjim preduzećima širom sveta.

GetSwift u Srbiji

Kompanija u Srbiji ima kompletan tim za podršku i prodaju, te isporuku proizvoda, koji broji više od 40 zaposlenih, a koji se i dalje snažno razvija.

Kao podršku proizvodnji, imaju stručnu podršku koja vodi računa o platformi SaaS i tim stručnjaka za podršku klijentima.

Inače, početkom februara ove godine GetSwift je kupio beogradsku kompaniju Logo d.o.o. Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju za medije, kupovinom ove kompanije u Srbiji, GetSwift će klijentima ponuditi paket dodatnih usluga u različitim oblastima: data centri, komunikaciona infrastruktura i Infosec.

Kombinovana ponuda logističkih i tehničkih usluga će klijentima ponuditi „sve na jednom mestu“, omogućavajući GetSwift-u rad sa većim korporativnim klijentima i ubrzavanje globalne ekspanzije.

Kad konobari postanu vozači!

Kako je izbila pandemija, restorani u Kanadi i širom sveta morali su da obustave uslugu ručavanja i da smisle kako da brzo pokrenu dostavu. Kompanija Alberta’s Hoot koja ima nekoliko restorana donela je zanimljivu odluku da njihovi konobari postanu vozači! Nisu želeli da za uslugu dostave plaćaju dostupne kurirske službe čija provizija se kreće od 15 do 35 procenata po porudžbini!

Vozače su imali, na red je stigao softver za upravljanje isporukom koji bi mogao da pomogne menadžerskom timu da priprema porudžbine, kreira rute i prati svoje vozače na putu.

Odlučili su se za GetSwift jer je jednostavan, nudio je besplatni test period, a cena je bila po isporuci, bez mesečne naplate. Početkom aprila kompanija Hoot vršila je nula isporuka. Tri nedelje kasnije imali su i više od 250 nedeljno i i dalje su rasli. Takođe, u toku epidemije su otvorili još jedan restoran!

Podeli na društvenim mrežama: