VELIKA LOGISTIČKA konferencija u Beogradu – Put ka oporavku: Budućnost globalnog lanca snabdevanja

Beograd će 27. septembra biti domaćin velike logističke konferencije koja će biti održana u prostorijama Privredne komore Srbije.

Od pojave korona virusa početkom 2020. godine, lanci snabdevanja širom sveta drastično su se usporili iz različitih razloga, uključujući, ali ne ograničavajući se na poremećene transportne rute, nedostatak radne snage i materijala, fluktuirajuću potražnju, kao i inflaciju. Svaki sektor i akter u privredi je u određenom stepenu pogođen, a posebno automobilska, tehnološka i medicinska industrija. Da bi odgovorile na ove izazove, očigledno je da kompanije treba da se fokusiraju na izgradnju mreže dobavljača od poverenja (kupaca, partnera u lancu snabdevanja i dobavljača), kako bi osigurale kontinuitet poslovanja uz pouzdan i otporan lanac snabdevanja.

Da bi odgovorili na ove izazove Confindustria Serbia, Slovenački poslovni klub i Privredna komora Srbije organizuju konferenciju “Put ka oporavku: budućnost globalnog lanca snabdevanja” u Beogradu, na kojoj će stručnjaci i lideri industrije razgovarati o sveobuhvatnom uticaju pandemije i najnovijim geopolitičkim uticajima na svetsku logistiku, kao i predstaviti javnosti prilike i mogućnosti koje predstoje.

Konferencija će takode ponuditi uvid u situacije spečifične za industriju i njihov pristup novom modelu lanca snabdevanja.

Javnost će imati priliku i da čuje više informacija od predstavnika automobilske i elektronske industrije, pružalaca IT usluga i predstavnika države. Oni će publici predstaviti svoja rešenja kako da se suoče, prilagode i odgovore na nove globalne perspektive. Ovaj pristup bi trebalo da omogući panelistima i javnosti da neguju dijalog između predstavnika različitih industrijskih sektora i institucija, dajući jasnu sliku o tome gde će nas put oporavka dovesti, navode organizatori.

Detalje konferencije, teme i govornike pročitajte OVDE.

Svoje prisustvo na konferenciji možete prijaviti OVDE.