Napravite svoj virtuelni Volvo i slikajte ga gde god želite! (FOTO)

Neki delovi Volvo kamiona vam se dopadaju, a drugima je, po vašem mišljenju, potrebno poboljšanje? Šta mislite o tome da spojite najbolje karakteristike i napravite kamion po svom ukusu?

Ako vam se dopada ova ideja, sigurno će vam se dopasti aplikacija Volvo Truck Builder. Proverite da li možete da napravite nešto bolje od onog što su inženjeri smislili!

Pomoću ove aplikacije koja je dostupna u Nemačkoj i Holandiji, možete da napravite sopstveni Volvo. Augmented Reality (AR) App omogućava prikaz vaše konfiguracije u bilo kom okruženju.

– To znači da se novi Volvo FM, FMX, FH ili FH16 mogu smestiti na primer na parking, pored postojećih kamiona u voznom parku ili čak u vašu kuhinju – objašnjava Roeland Ruygt, direktor prodaje Volvo Trucks Holandija.

Razmer projekcije može odrediti korisnik. Takođe je moguće virtuelno obići kamion, da biste stekli dobar utisak.

– Želimo da poboljšamo doživljaj proizvoda na daljinu pomoću ove aplikacije i da pomognemo da steknete utisak o vozilu iako ga niste uživo videli. To je posebna predost u doba korone – smatra Ruygt.

Da biste optimalno primenili AR app, prvo morate da sastavite kamion Volvo u Volvo Truck Builder-u. Posle toga možete da nastavite direktno do aplikacije AR i postavite i pregledate kamion u bilo kom okruženju. Aplikacija AR omogućava ne samo da se divite kamionu u različitim bojama i konfiguracijama spolja, već i unutrašnjost možete pogledati izbliza, piše trans.info.

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.