„Zaposleni su pokretačka snaga kompanije“ – Agent Plus Grupa proslavila 16. rođendan

Svečanom proslavom u krugu zaposlenih, 2. juna, u restoranu „Dardaneli“, Agent Plus Grupa obeležila je 16 godina uspešnog postojanja i poslovanja, poslovnih ostvarenja i ciljeva. Bila je ovo odlična prilika za okupljanje kolega iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, jer kompanija posluje kroz pet samostalnih preduzeća i šest izdvojenih jedinica u pomenutim zemljama, koji godinama unazad doprinose da Agent Plus Grupa bude jedna od vodećih na prostoru Jugoistočne Evrope u prekomorskom kontejnerskom transportu, rečnom brodskom transportu sa sopstvenom flotom kapaciteta 30.000mt, čarteringu brodskog prostora, uslugama u oblasti multimodalnog transporta, špedicije i carinskog posredovanja.

Ovogodišnja proslava inspirisana je temom međuljudskih odnosa koji su u kompaniji dokaz napretka, postulat uspešnog poslovanja i pokretačka snaga kompanije. Kultura saradnje, poštovanja i otvorene komunikacije vrednosti su koje zaposlene u Agent Plus Grupi podstiču da dele ideje, rešavaju probleme i pružaju izvanredne rezultate u poslu.

Zoran Netković

Osnivač i generalni direktor Agent Plus Grupe Zoran Netković otvorio je svečani skup i naveo:

– Bilo je prijatno svih ovih godina pratiti mlade ljude koji su dolazili u Agent Plus kao neiskusni svršeni studenti ili školarci, sa malo iskustva i mnogo pitanja, sa puno želje i sa nedovoljno iskristalisanom vizijom… I tako, oni uče, postaju sigurni u sebe, koriste znanje koje su imali, a nisu ga ni bili svesni, postaju stabilne osobe sa stavom, sa kreativnim idejama, preuzimaju posao sa puno samopouzdanja i hrabrosti.

Proslava je obuhvatila različite aktivnosti koje su podstakle timsku saradnju i zajedničko slavlje, a u okviru ceremonijalnog dela večeri, zaposlenima su dodeljena tradicionalna priznanja – Zlatno kormilo, u znak zahvalnosti za uspešnu saradnju i izuzetan rad i doprinos u poslovanju. Svako priznanje prati jedinstveni broj, što ga čini unikatnom nagradom po kojoj se Agent Plus Grupa ističe među poslovnom zajednicom.

Od tima sa svega 23 zaposlena davne 2007 godine, Agent Plus Grupa izgradila je snažnu prisutnost na tržištu i danas broji preko 150 zaposlenih. Upravo su kvalitetni međuljudski odnosi i poverenje među zaposlenima, bili jedni od osnovnih temelja na kojima je kompanija izgradila svoj uspeh.

– Naša kompanija ne bi postigla ovakav uspeh bez snažne povezanosti između svih nas – dodao je Netković.

– Vaša predanost, lojalnost i sposobnost da radite kao jedan tim su ključni faktori koji su nas doveli do ovih rezultata. Ova proslava je podsetnik na našu snagu kompanije i sposobnosti da samo uz poverenje i bezuslovnu podršku možemo prevazići sve izazove.
Agent Plus Grupa nastaviće u godinama koje su pred nama da neguje kvalitetne međuljudske odnose, strast prema kvalitetu usluga koje nudi i svojim primerom poslovanja garantuje KVALITET BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici – poručio je.

Izvor/foto: Promo

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.