Srbija Kargo traži 4 mašinovođe

Preduzeće Srbija Kargo objavilo je oglas za zapošljavanje 7 radnika na neodređeno vreme. Biće zaposlen po jedan glavni koordinator za zastupanje, koordinator za unos obaveza i računovodstvenu kontrolu u aplikaciji DMS i vozač drumskog vozila, kao i četiri mašinovođe.

Opšti uslovi koje moraju da ispune kandidati za sve oglašene pozicije su da su punoletni i da imaju državljanstvo Republike Srbije, a konkursom su definisani posebni uslovi za svaku poziciju:

  • Glavni koordinator za zastupanje u Centru za pravne poslove i ljudske resurse u Beogradu (jedan izvršilac) – visoka stručna sprema, završen pravni fakultet, položen pravosudni ispit i najmanje 3 godine radnog iskustva.
  • Koordinator za unos obaveza i računovodstvenu kontrolu u aplaciji DMS u Centru za računovodstvene poslove u Beogradu (jedan izvršilac) – visoka stručna sprema, završen ekonomski fakultet ili fakultet društvenog smera i najmanje godinu dana radnog iskustva.
  • Vozač drumskog vozila u Centru za finansijske poslove i plan – Upravi centra u Beogradu (jedan izvršilac) – srednja stručna sprema, završena srednja škola tehničkog smera ili srednja škola elektrotehničke struke, vozačka dozvola B kategorije, posebna zdravstvena sposobnost u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. U oglasu je navedeno i da kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.
  • Poslovi mašinovođe (četiri izvršioca) – mašinovođe će biti angažovane u Sektoru za vuču vozova i tehničko-kolske poslove, Sekciji za VV i TKP Niš, OJ za VV i TKP Zaječar i u  Sekciji za VV i TKP Užice, OJ za VV i TKP Kraljevo. Posebni uslovi koje moraju da ispune kandidati na ovoj poziciji su srednja stručna sprema, srednja škola tehničkog smera, položen stručni ispit u skladu sa Pravilnikom o stručnoj spremi, stručnom osposobljavanju i stručnom ispitu za radna mesta železničkih radnika („Sl.glasnik RS“, br. 66/2022), posebna zdravstvena sposobnost prema Pravilniku o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati železnički radnici („Sl.glasnik RS“, br. 24/17). Kandidat sam snosi troškove lekarskog pregleda radi dobijanja uverenja o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje konkuriše.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.