Izvoz U KINU: Prijave za učešće na međunarodnom sajmu CIIE 2021 u Šangaju

Razvojna agencija Srbije pozvala je zainteresovane kompanije da se prijave za učešće na 4. Kineskom međunarodnom sajmu uvoza – China International Import Expo, koji će se održati od 5. do 10. novembra ove godine u Šangaju.

Razvojna agencija Srbije (RAS) zajedno sa Privrednom komorom Srbije (PKS) i ove godine organizuje nastup domaćih privrednika na Kineskom međunarodnom sajmu uvoza – CIIE 2021, i to u okviru nacionalnog štanda Srbije (površine 200 m2 u hali za prehrambenu industriju).

CIIE 2021 sajam je idealna prilika za kreiranje novih poslovnih kontakata i potencijalno ostvarivanje novih poslova koji će voditi ka većem izvozu srpskih proizvoda u Kinu. Sajam predstavlja pogodnu platformu na kojoj zemlje učesnice mogu da predstave svoje ekonomske potencijale i imaju priliku da ostvare kontakte sa kineskim partnerima.

Ove godine u Šangaju se očekuje učešće izlagača iz više od 100 zemalja, kao i 150.000 profesionalnih kupaca iz Kine.

Prijavljivanje za učešće na sajmu obavlja se isključivo elektronski, kreiranjem korisničkog naloga na linku https://prijave.ras.gov.rs/sajmovi, i to do 19. aprila 2021. godine.

Sve detalje o prijavljivanju i samom sajmu pronađite OVDE.

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.