Žene u logistici – Različite pozicije sve interesantnije i kandidatkinjama u Srbiji

U kompaniji Nelt, na poziciji dostavljača robe, ove godine po prvi put je jedna koleginica – Ana Đorđević. Iz Nelta ističu da jedva čekaju da čuju njene prve utiske sa terena, kao i da žele da Anin primer osnaži druge žene da se prijave.

Munjevite promene koje se događaju svuda oko nas ruše predrasude i usmeravaju nas ka traganju za novim, inovativnim rešenjima, poručuju iz Nelta.

– Ove promene reflektovale su se na tržište rada i samim tim trendovi u zapošljavanju više ne poznaju granice. Sve više žena izborilo je svoje mesto, kako na vodećim, tako i na operativnim poslovima, i dokazalo da poslovi u logistici ne poznaju rod. Ipak, za određene pozicije u pojedinim sektorima dosada nije bilo značajnijeg interesovanja žena i zbog toga smatramo da je važno isticati pozitivne primere. Nelt, u skladu sa brigom o ljudima kao glavnom vrednošću, nastoji da sve pozicije u kompaniji budu prilagođene kako muškarcima, tako i ženama – navode.

Naše žene u logistici pokreću lavinu promena i daju novu notu našoj svakodnevnici. Donose novu energiju, novi pogled na stvari i verujemo da će biti lideri promena i primer dobre poslovne prakse.

– Nelt ne deli poslove na muške i ženske. Nelt podržava žene u logistici! Pozivamo sve zainteresovane kandidatkinje da se prijave za posao u našoj kompaniji putem linka PRIJAVA!