FERCAM na 5. međunarodnoj logističkoj konferenciji LOGIC 2022

Transportno-logistička kompanija FERCAM sada već tradicionalno učestvuje na međunarodnoj logističkoj konferenciji  LOGIC u Beogradu, koja će ove godine biti održana 26. i 27. maja na Saobraćajnom fakultetu.

– Sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu imamo zaista odličnu saradnju kroz različite programe koje sprovodimo zajedno i bilo nam je veliko zadovoljstvo da se odazovemo pozivu profesora Milorada Kilibarde da podržimo i učestvujemo na LOGIC-u 2022 – navode u kompaniji FERCAM.

FERCAM će učestvovati na panelu „Logistički izazovi i ljudski resursi“ gde će govoriti o kadrovima na logističkom tržištu sa akcentom na sopstveni program razvoja novih kadrova. Takođe, učestvovaće i na radionici  gde će predstaviti model rentiranja italijanskih poluprikolica na tržištu Srbije.

– Prvi put u Srbiji, FERCAM nudi sistemsko rešenje za rentiranje poluprikolica i uključivanje prevoznika u veliki FERCAM transportni sistem sa svim benefitima koje to donosi – ističu.

Pozivamo sve da posete naš štand na konferenciji LOGIC 2022! Biće nam drago da se upoznamo, ostvarimo kontakt i razgovaramo o budućoj saradnji, a pripremili smo i iznenađenje za sve posetioce, poručuju iz kompanije FERCAM.